Maak plaats, mevrouw

headimage webVolgens Johanna Merckx heeft haar man Philip meer aandacht voor zijn werk dan voor haar. Om het goed te maken belooft Philip zijn vrouw te trakteren op een avondje uit. In het appartement van de familie Merckx zal dus een avond lang niemand thuis zijn.
Goed nieuws voor Dimitri, de beste vriend en zakenpartner van Philip Merckx, die op zoek was naar een rustige plaats om af te spreken met zijn minnares Fanny. Weet hij veel dat zijn vrouw Caroline, de beste vriendin van Johanna Merckx, op haar beurt in hetzelfde appartement heeft afgesproken met haar minnaar Walter.
Ook de excentrieke binnenhuisarchitect Maurice Lafloshe en dienstmeisje Silvy hebben plannen. Maar, zoals het hoort in hilarische komedies als deze, verloopt de avond niet helemaal zoals gehoopt...

Met Hilde Gijsbrechts (Elke uit 'Wittekerke'), Stoffel Bollu (Lukas uit 'De Kotmadam'), Gunter Reniers ('De Kotmadam', 'Hallo België'), Xandee (Eurovisiesongfestival 2004), Yves Caspar, Rita Pluymers, Sofie Carlier, Kevin Caers en Miet Bessemans.

 

Een komedie van Ray Cooney en John Chapman.
Vertaling en bewerking: Yves Caspar
Regie: Gunter Reniers